Tarvitsen apua

  Luethan ennen hakemuksen täyttämistä huolellisesti Jouluavun ohjeet sivun oikealta puolelta.

  Täyttäessäsi hakemusta, luethan tarkkaan mitä tietoja pyydetään ja kirjoita kaikki pyydettävät tiedot.

  Emme hyväksy hakemusta mukaan Jouluapuun, jos hakemusta ei ole täytetty ohjeiden mukaan tai hakemus on ollut puutteellinen. Emme muokkaa jälkikäteen hakemuksia.

  Toiveita joita emme hyväksy: raha, lahjakortit, puhelimet, elektroniikka, merkkivaatteet, kodinkoneet, huonekalut, kalliit ja uudet lelut.

  Edellytämme, että kaikki Jouluapua-toiminnassa mukana olevat kiinnittävät tänä vuonna erityishuomiota turvallisuuteen ja koronarajoituksiin.
  Älä koskaan tapaa avunantajaa sairaana tai jos sinulla on mitään koronaoireita. Huomioi myös karanteeniohjeistus. Noudata hyvää hygieniaa ja THL:n suosituksia.
  Huomioi myös riskiryhmät ja kerro avunantajalle tarvittaessasi kuuluvasi sellaiseen. Jos tapaatte kasvotusten, on hyvä noudattaa suositeltuja 1-2 metrin turvavälejä ja käyttää kasvomaskeja.

  Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

  Etu- ja sukunimi*

  Osoite*

  Postinumero*

  Paikkakunta*

  Puhelinnumero*

  Sähköposti*

  Perheenjäsenten lukumäärä*

  Aikuiset: Lapset:

  Kerro kattavasti seuraavista perheen asioista:*

  Työtilanne. Jos olet työtön, kuinka pitkään ollut työttömänä:*

  Millainen taloudellinen tilanne perheellä on:*

  Millainen tukiverkosto mm. suku/ystävät perheellä on:*

  Voit halutessasi kertoa muista perheen avuntarpeeseen vaikuttavista asioista:

  Laita merkintä toivekohtaan:
  Toivon jouluruokaa (lahjoittaja päättää tuoko teille ruokalahjoituksen kotiin/postitse. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aine allergiat.)Toivon perheelleni joulukoristeitaMuita toiveita perheelle kokonaisuutena:

  Listaa perheenjäsenten sukupuoli, ikä ja toiveet. Max. 3 toivetta per lapsi. Jos toivot vaatteita/kenkiä, muista merkitä myös vaate- ja kengän koko. Esim. Poika 4v. – legot, housut koko 100 cm ja kengät koko 28*

  Annan suostumukseni Jouluavulle tallentaa henkilötietoni asiakasrekisteriin tietosuojaselosteen mukaisesti ja antaa yhteystietoni mahdolliselle avun antajalle.*

  Mistä kuulin Jouluavusta?*

  Oletko hakenut apua muualta? Jos olet, niin mistä?*

  Miten tämä toimii ja mitä teen?

  1. Jouluavun hakuaika on 1.9.-22.11.2021. Täytä vieressä oleva lomake ja lähetä hakemus.

  2. Hakemuksen käsittelyaika on n. kaksi (2) viikkoa. Lähetämme kaikille sähköpostilla vastauksen onko hakemus hyväksytty mukaan Jouluapuun vai ei.

  3. Täytäthän hakemuksen huolella, koska emme muokkaa hakemuksia enää hyväksynnän jälkeen. Emme myöskään hyväksy mukaan Jouluapuun hakemuksia, joita ei ole täytetty ohjeiden mukaan tai jotka ovat puutteellisia.

  Toiveita joita emme hyväksy: raha, lahjakortit, puhelimet, elektroniikka, merkkivaatteet, kodinkoneet, huonekalut, kalliit ja uudet lelut.

  4. Tarkista sähköpostisi päivittäin, myös roskaposti.
  Kun hakemuksesi on kartalla, avunantaja löytää ilmoituksesi ja lähettää sinulle viestin kartan kautta sähköpostiisi. Vastaa jokaiseen yhteydenottoon, tuli viesti sitten lahjoittajalta tai Jouluavulta. Ilmoita lahjoittajalle yhteystietosi ja sovi lahjoituksen toimittamisesta. Jouluapua toivoo ystävällistä ja kohteliasta käytöstä kaikilta osapuolilta.

  5. Lahjoitukset voivat olla käytettyjä, mutta niiden tulee olla siistejä, ehjiä, hyväkuntoisia ja puhtaita.

  6. Samoja lahjoituksia? Mikäli saat useammalta avuntarjoajalta tarjouksen samasta toiveesta esim. kaksi joulukinkkua, niin muista vastata toiselle avuntarjoajalle ystävällisesti takaisin, että olet jo saamassa kinkun. Näin avuntarjoaja voi ohjata avun toiselle perheelle jolta kyseinen toive vielä puuttuu.

  7. Kun sinulle on tullut riittävästi yhteydenottoja, ota yhteys Jouluapuun, niin poistamme ilmoituksesi kartalta ja näin apu ohjautuu toisiin perheisiin. Jouluapua saa kopion jokaisesta yhteydenottolomakkeesta. Jos katsomme, että sinulle on tullut riittävästi yhteydenottoja, otamme sinuun yhteyden ja poistamme ilmoituksesi.

  8. Kiitos! Kiitä kaikkia avunantajia - se antaa hyvän mielen molemmille. Voit lähettää kiitostekstin Jouluavulle, joka julkaisee kiitokset nettisivulla perhenumerolla, ei nimellä.

  Huom! Mikäli hakija tulee saamaan apua toista kautta, on hakija velvollinen ilmoittamaan tästä Jouluapua-tiimille. Tarkoituksena on auttaa mahdollisimman montaa perhettä ja haluamme ohjata avun perheille, joille ei vielä ole tulossa apua jouluksi.