Tarvitsen apua

Luethan ennen hakemuksen täyttämistä huolellisesti Jouluavun ohjeet sivun oikealta puolelta.

Täyttäessäsi hakemusta, luethan tarkkaan mitä tietoja pyydetään ja kirjoita kaikki pyydettävät tiedot.

Emme hyväksy toiveissa mm. lahjakortteja, merkkivaatteita emmekä elektroniikkaa.

Emme muokkaa jälkikäteen hakemuksia, emmekä ota vastaan puutteellisia hakemuksia.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Etu- ja sukunimi*

Osoite*

Postinumero*

Paikkakunta*

Puhelinnumero*

Sähköposti*

Perheenjäsenten lukumäärä*

Aikuiset: Lapset:

Kerro kattavasti seuraavista perheen asioista:*

Työtilanne. Jos olet työtön, kuinka pitkään ollut työttömänä:*

Millainen taloudellinen tilanne perheellä on:*

Millainen tukiverkosto mm. suku/ystävät perheellä on:*

Voit halutessasi kertoa muista perheen avuntarpeeseen vaikuttavista asioista:

Laita merkintä toivekohtaan:
Toivon jouluruokaa (lahjoittaja päättää tuoko teille ruokalahjoituksen kotiin/postitse. Ilmoitathan mahdolliset allergiat.)Toivon perheelleni joulukoristeitaMuita toiveita perheelle kokonaisuutena:

Listaa perheenjäsenten sukupuoli, ikä ja toiveet. Max. 3 toivetta per lapsi. Jos toivot vaatteita/kenkiä, muista merkitä myös vaate- ja kengän koko. Esim. Poika 4v. – legot, housut koko 100 cm ja kengät koko 28*

Annan suostumukseni Jouluavulle tallentaa henkilötietoni asiakasrekisteriin tietosuojaselosteen mukaisesti ja antaa yhteystietoni mahdolliselle avun antajalle.*

Mistä kuulin Jouluavusta?*

Oletko hakenut apua muualta? Jos olet, niin mistä?*

Miten tämä toimii ja mitä teen?

1. Jouluavun hakuaika on 1.10.-30.11.2019. Täytä vieressä oleva lomake ja lähetä hakemus. (Kauttamme ei voi toivoa lahjakortteja).

2. Hakemuksen käsittelyaika on maksimissaan kaksi (2) viikkoa. Mikäli sinä aikana et ole saanut meiltä viestiä Jouluapuun hyväksymisestä, hakemus ei ole päätynyt Jouluapuun.

3. Täytäthän hakemuksen huolella, koska emme muokkaa hakemuksia enää hyväksynnän jälkeen.

4. Tarkista sähköpostisi päivittäin, myös roskaposti! Kun toivelistasi on kartalla, avunantaja löytää ilmoituksesi ja lähettää sinulle yhteydenottolomakkeen kartan kautta. Se tulee sähköpostiisi.

5. Vastaa avunantajalle takaisin sähköpostiin aina. Kirjoita osoitteesi ja yhteystietosi avunantajalle. Näin sovitte yhdessä lahjoituksesta.

6. Samoja lahjoituksia? Saatat saada tarjouksen esim. kaksi joulukinkkua - muista vastata toiselle ystävällisesti takaisin, että olet jo saamassa kinkun - näin voimme ohjata avun toiselle perheelle.

7. Vastaa jokaiseen yhteydenottoon! Jouluapua toivoo ystävällisen ja kohteliaan käytöksen sivulla sekä avunsaajan ja avunantajan välillä - muista lähettää vastaus kaikille yhteydenottajille.

8. Jos sinulle on luvattu riittävästi jotain toiveista - ota yhteys Jouluapuun niin muokkaamme toivelistaasi, jolloin avunantaja ei tarjoa samaa tavaraa.

9. Kun sinulle on tullut riittävästi yhteydenottoja, ota yhteys jouluapuun, niin poistamme ilmoituksesi kartalta ja näin apu ohjautuu toisiin perheisiin. Jouluapua saa kopion jokaisesta yhteydenottolomakkeesta. Jos katsomme, että sinulle on tullut riittävästi yhteydenottoja, otamme sinuun yhteyden ja poistamme ilmoituksesi.

10. Kiitos! Kiitä kaikkia avunantajia - se antaa hyvän mielen molemmille. Voit kirjoittaa kiitostekstin jouluavulle, joka julkaisee kiitokset sivulla joulua lähestyessä perhenumerolla - ei nimellä.

11. Lahjoitukset voivat olla käytettyjä, mutta niiden tulee olla siistejä, hyväkuntoisia ja puhtaita.

12. Suomen laki kieltää rahakeräyksen - Jouluavulta eikä avunantajalta saa pyytää rahalahjoituksia.

Huom! Mikäli hakija tulee saamaan apua toista kautta, on hakija velvollinen ilmoittamaan tästä jouluapua-tiimille. Tarkoituksena on auttaa mahdollisimman montaa perhettä ja haluamme ohjata avun perheille, joille ei vielä ole tulossa apua jouluksi.