Tarvitsen apua

Valitettavasti jouluavun hakuaika tälle vuodelle on päättynyt emmekä voi enää ottaa vastaan uusia hakemuksia.

Viime vuonna Jouluavun kautta meni apua n. 430 perheeseen. Toivotamme kaikille oikein mukavaa syksyn jatkoa. Tulevaksi jouluksi jouluapua on saanut yli 1500 hakemusta. Toivomme löytävämme apua niin monelle perheelle kuin mahdollista ja toivotamme kaikille hyvää talven jatkoa.

Miten tämä toimii ja mitä teen?

1. Täytä vieressä oleva lomake ja lähetä hakemus

2. Saat hyväksynnän hakemuksestasi sähköpostiisi kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet hakemuksen. Tämä voi tavallisesti viedä 1-3 päivää.

3. Tarkista sähköpostisi päivittäin! Kun toivelistasi on kartalla, avunantaja löytää ilmoituksesi ja lähettää sinulle yhteydenottolomakkeen kartan kautta. Se tulee sähköpostiisi.

4. Vastaa avunantajalle takaisin sähköpostiin! Kirjoita osoitteesi ja yhteystietosi avunantajalle sekä ilmoitus, otatko lahjoituksen vastaan. Näin sovitte yhdessä lahjoituksesta.

5. Samoja lahjoituksia? Saatat saada tarjouksen esim. kaksi joulukinkkua - muista vastata toiselle ystävällisesti takaisin, että olet jo saamassa kinkun - näin voimme ohjata avun toiselle perheelle.

6. Vastaa jokaiseen yhteydenottoon! Jouluapua toivoo ystävällisen ja kohteliaan käytöksen sivulla sekä avunsaajan ja avunantajan välillä - muista lähettää vastaus kaikille yhteydenottajille.

7. Status? Jos sinulle on luvattu riittävästi jotain toiveista - ota yhteys Jouluapuun ja voimme muokata toivelistaasi, joten avunantaja ei tarjoa samaa tavaraa.

8. Paljon yhteydenottoja? Kun sinulle on tullut riittävästi yhteydenottoja, ota yhteys jouluapuun - niin poistamme ilmoituksesi kartalta ja näin apu ohjautuu toisiin perheisiin. Jouluapua saa kopion jokaisesta yhteydenottolomakkeesta. Jos katsomme, että sinulle on tullut riittävästi yhteydenottoja, otamme sinuun yhteyden ja poistamme ilmoituksesi.

7. Kiitos! Kiitä kaikkia avunantajia - se antaa hyvän mielen molemmille. Voit kirjoittaa kiitostekstin jouluavulle, joka julkaisee kiitokset sivulla joulua lähestyessä perhenumerolla - ei nimellä.

9. Lahjoitukset voivat olla käytettyjä, mutta niiden tulee olla siistejä, hyväkuntoisia ja puhtaita.

10. Suomen laki kieltää rahakeräyksen - Jouluavulta eikä avunantajalta saa pyytää rahalahjoituksia.

Huom! Mikäli hakija tulee saamaan apua toista kautta, on hakija velvollinen ilmoittamaan tästä jouluapua-tiimille. Tarkoituksena on auttaa mahdollisimman montaa perhettä ja haluamme ohjata avun perheille, joille ei vielä ole tulossa apua jouluksi.