Tarvitsen apua

Miten tämä toimii ja mitä teen?

1. Jouluavun hakuaika on xxxx. Täytä vieressä oleva lomake ja lähetä hakemus.

2. Hakemuksen käsittelyaika on n. kaksi (2) viikkoa. Lähetämme kaikille sähköpostilla vastauksen onko hakemus hyväksytty mukaan Jouluapuun vai ei.

3. Täytäthän hakemuksen huolella, koska emme muokkaa hakemuksia enää hyväksynnän jälkeen. Emme myöskään hyväksy mukaan Jouluapuun hakemuksia, joita ei ole täytetty ohjeiden mukaan tai jotka ovat puutteellisia.

Toiveita joita emme hyväksy: raha, lahjakortit, puhelimet, elektroniikka, merkkivaatteet, kodinkoneet, huonekalut, kalliit ja uudet lelut.

4. Tarkista sähköpostisi päivittäin, myös roskaposti.
Kun hakemuksesi on kartalla, avunantaja löytää ilmoituksesi ja lähettää sinulle viestin kartan kautta sähköpostiisi. Vastaa jokaiseen yhteydenottoon, tuli viesti sitten lahjoittajalta tai Jouluavulta. Ilmoita lahjoittajalle yhteystietosi ja sovi lahjoituksen toimittamisesta. Jouluapua toivoo ystävällistä ja kohteliasta käytöstä kaikilta osapuolilta.

5. Lahjoitukset voivat olla käytettyjä, mutta niiden tulee olla siistejä, ehjiä, hyväkuntoisia ja puhtaita.

6. Samoja lahjoituksia? Mikäli saat useammalta avuntarjoajalta tarjouksen samasta toiveesta esim. kaksi joulukinkkua, niin muista vastata toiselle avuntarjoajalle ystävällisesti takaisin, että olet jo saamassa kinkun. Näin avuntarjoaja voi ohjata avun toiselle perheelle jolta kyseinen toive vielä puuttuu.

7. Kun sinulle on tullut riittävästi yhteydenottoja, ota yhteys Jouluapuun, niin poistamme ilmoituksesi kartalta ja näin apu ohjautuu toisiin perheisiin. Jouluapua saa kopion jokaisesta yhteydenottolomakkeesta. Jos katsomme, että sinulle on tullut riittävästi yhteydenottoja, otamme sinuun yhteyden ja poistamme ilmoituksesi.

8. Kiitos! Kiitä kaikkia avunantajia - se antaa hyvän mielen molemmille. Voit lähettää kiitostekstin Jouluavulle, joka julkaisee kiitokset nettisivulla perhenumerolla, ei nimellä.

Huom! Mikäli hakija tulee saamaan apua toista kautta, on hakija velvollinen ilmoittamaan tästä Jouluapua-tiimille. Tarkoituksena on auttaa mahdollisimman montaa perhettä ja haluamme ohjata avun perheille, joille ei vielä ole tulossa apua jouluksi.