Tietoa Jouluavusta

Jouluapua on yhteisö, joka aloitti toimintansa Facebookissa jouluna 2013. Ryhmässä on tänä päivänä 73.500 tykkääjää. Jouluapua toimii linkkinä avunantajan ja avunsaajan välillä. Jouluapua ei vastaanota lahjoituksia, vaan tarkoituksena on, että avunantaja toimittaa lahjoituksen suoraan avunsaajalle.

Jouluavun päämääränä on toimittaa apua pääsääntöisesti vähävaraisiin lapsiperheisiin. Useasti toivottua on jouluruoka, hygieniatuotteet, vaatteet ja lelut lapsille. Tavarat voivat olla käytettyjä, mutta ehjiä, siistejä ja puhtaita. 

Tavoitteemme on toteuttaa lapsille ja nuorille joulujuhlan tunnelmaa jouluruoan, lahjojen ja koristeiden muodossa sekä antaa jouluniloa lapsille sekä aikuisille. Päämääränä on myös, että avunantajalle jää hyvä ja positiivinen kokemus auttamisesta.

Jouluavun takana on yksityishenkilö, Heidi Miettinen, 37, joka asuu Tanskassa miehensä ja kolmen lapsen kanssa. Idea lähti sattumalta netistä löydetystä artikkelista, jossa kerrottiin aiheesta “Joulu on vaikeaa aikaa köyhissä lapsiperheissä”. Tänä vuonna Jouluavun kautta apua saa noin 700 suomalaista perhettä.

Jouluavussa työskentelee vapaaehtoisesti neljä henkilöä. Vuoden 2017 tonttujengikoostuu: Heidi Miettinen, Marianna Leinonen,Saara Liirre, Marianne Hietanen ja Saaga Patala. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Haluatko tietää enemmän? Kotisivultamme löytyy enemmän tietoa tavasta toimia. Osoitteesta www.jouluapua.fi/kartta löytyy perheiden hakemukset ja kartan kautta voi olla yhteydessä suoraan perheisiin. Jouluapua vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostilla tai yksityisviestillä facebookissa.

Palkinto:

Jouluapua palkittiin "Vuoden varainhankkija 2015" - Vastuullinen Lahjoittaminen 

Yhteystyössä mukana:

Karttapalvelut.fi - tarjoaa hienon karttapalvelun, jonka toiminnan myötä Jouluapua voi jakaa apua useampaan perheeseen.

W3 Group - tarjoaa kotisivumme 

Yhteystiedot:

jouluapua@gmail.com

Hakemuksiin liittyen: jouluapuahakemus@gmail.com

Avun antoon liittyen: jouluapuakartta@gmail.com

Facebook: Jouluapua

Instragram: Jouluapua