Tietoa Jouluavusta

Jouluavun on perustanut Heidi Miettinen, joka asuu Tanskassa miehensä ja kolmen lapsen kanssa. Idea lähti sattumalta netistä löydetystä artikkelista, jossa kerrottiin aiheesta “Joulu on vaikeaa aikaa köyhissä lapsiperheissä”. Jouluavun toiminta alkoi Facebookissa jouluna 2013. Ryhmässä on tänä päivänä yli 75.000 tykkääjää/seuraajaa.

Jouluapua-yhteisön päämääränä on toimittaa apua pääsääntöisesti vähävaraisiin lapsiperheisiin. Yleisimpiä toiveita ovat jouluruoka, hygieniatuotteet, vaatteet sekä lelut lapsille. Tavarat voivat olla käytettyjä, mutta ehjiä, siistejä ja puhtaita. Toimimme linkkinä avunantajan ja avunsaajan välillä. Emme vastaanota lahjoituksia vaan tarkoituksena on, että avunantaja toimittaa lahjoituksen suoraan avun pyytäjälle.

Tavoitteenamme on toteuttaa lapsille ja nuorille joulujuhlan tunnelmaa jouluruoan, lahjojen ja koristeiden muodossa sekä antaa jouluniloa sekä lahjoittajalle, että lahjoituksen saajalle. Meille on myös tärkeää, että avunantajalle jää hyvä ja positiivinen kokemus auttamisesta. Jouluavun kautta apua saa arviolta noin 700 suomalaista perhettä vuosittain.

Jouluavussa työskentelee vapaaehtoisesti seitsemän henkilöä. Vuoden 2021 tonttujengikoostuu: Marianne, Heidi K., Maria, Heidi T., Hanna, Jenna ja Kirsi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Linkin takaa www.jouluapua.fi/kartta löytyvät perheiden hakemukset ja kartan kautta voit olla yhteydessä suoraan perheisiin. Jouluapua vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostilla tai yksityisviestillä facebookissa.

 

Lisätietoja;

Jouluapua palkittiin "Vuoden varainhankkija 2015" - Vastuullinen Lahjoittaminen

Yhteystyössä mukana:

Karttapalvelut.fi - tarjoaa karttapalvelun, jonka toiminnan myötä Jouluapua voi jakaa apua useampaan perheeseen.

W3 Group - tarjoaa kotisivumme

 

Yhteydenotot:

Hakemuksiin liittyen: jouluapuahakemus@gmail.com

Avun antoon liittyen: jouluapuakartta@gmail.com

Muut asiat: jouluapua@gmail.com

Facebook: Jouluapua

Instragram: Jouluapua